deneme bonusu hot air balloon tours cappadocia eseranaokulu.com/a>

Haldun Domaç; Çamaş Cennet gibi

A Spor ‘un ünlü yorumcusu, öğretim görevlisi Haldun Domaç “Gizemli Kanyonlar Diyarı Çamaş ”ta Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası’nın konuğu olarak bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Konuk Haldun Domaç ve Kanal 7 Medya grubunun ünlü ekran yüzleri ile birlikte, hanımeli Kooperatifi, Çamaş gizemli Kanyon’unu ve Belediye Başkanın İlçemize kazandırdığı Okulları ziyaret ettiler.
Ünlü Spor yazarı Haldun Domaç Okul ziyaretlerinde Çamaş’lı öğrencilerle buluşarak söyleşi yaptı.
Haldun Domaç yapmış olduğu açıklamada; Çamaş’ta olmaktan son derece mutluyum, burası gerçekten doğal güzellikleri, güler yüzlü yöneticileriyle mutlu insanlarıyla adeta cennetten bir köşe gibi. Bizlere hem ev sahipli hem de mihmandarlık yapan Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası’nı kutluyorum tebrik ediyorum. Başkan bey sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini bize tanıttı bizde yerinde inceleme fırsatı yaşadık. Yüzde yüz doğal ürünleriyle hanımeli kooperatifi, doğa harikası gizemli kanyonu, istihdamda sağlayan tekstil fabrikasıyla Çamaş dört mevsim yaşanılacak bir ilçe haline gelmiş. Türkiye'nin en uzun Dere kanyonu olan gizemli kanyonlar Diyarı Çamaş da yetişen endemik bitkilerle beslenen ineklerin organik sütlerinden elde edilen sıfır şekerli sütlacın damak tadını unutamamağız.
Yerel Yöneticilerimizi kutluyorum alkışlıyorum” dedi
Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Aypaçası ; “Bugün Çamaş’ımız tarihi günlerinden birini daha yaşıyor. Kanal 7 Medya grubunun çok kıymetli yazarları ve ekran yüzleri A Spor ’un çok değerli ünlü spor yorumcu haldum Domaç İlçemizde ziyarette bulunuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu basın ziyaretleri bizim marka değerimize çok önemli katkı sunmaktadır. Çamaş deyince artık “gizemli kanyonlar, yüzde yüz doğal ve organik tarım akla gelecektir. Çamaş’ımızı Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına hazırlıyoruz. Bizi izlemeye takip ediniz.” dedi
Gizemlikanyonlardiyarı Çamaş
Mahmut Ayparçasi